E-scooter kopen

zakelijk E-scooters rijden!

betaalmogelijkheden Rayci.nl

Voor je bedrijf
Duurzame vervoersmiddelen voor jezelf als ondernemer of voor je personeel

Investeer in energie zuinige zakelijke bedrijfsmiddelen zoals een elektrische scooter en maak gebruik van de fiscale regels (Vamil en MIA), BTW is altijd aftrekbaar, Bij afname meerdere stuks een kwantum korting, Halfjaarlijkse en jaarlijkse Onderhoudscontracten mogelijk. Wij bieden Operational LEASE mogelijkheden en wij hebben een groot assortiment aan bezorgscooters en koffers!

Voor je medewerkers
Duurzaam woonwerkverkeer

Fiscaal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden. Als werkgever bespaar je met een fietsplan. Je keert namelijk minder brutoloon uit.
Loon, waarover je gemiddeld 18% aan sociale lasten bespaard.

Als verhuurder
Je wilt ook graag e choppers verhuren?

Je wilt graag verhuren maar hebt niet de tijd of kennis om alles op poten te zetten?

Vanaf 6 E-choppers;
Naast de aanschaf van de scooters helpen wij jou bij
* Het jaarlijks en incidenteel onderhoud
* Handboek en 1-daagse training met de kneepjes van het vak.
* Het opzetten van je routes
* Het boeking en planningsysteem
* verhuurvoorwaarden en verzekeringen
* Marketing en reclame

Full service partner
Verkoop en verhuur in verschillende vormen

Shop in Shop formule; Verkoop (minimaal 12m2) gecombineerd met een en verhuur gedeelte (minimaal 10 stuks) in je eigen winkel

Franchise; Een Volledige Rayci.nl vestiging
Maak gebruik van onze kennis, knowhow, marketing, website, boeking syteem ect.

Volledig zakelijke partner van Rayci

E-scooter onderhoud en service nodig? Doe je aanvraag hier!

Service en onderhoud aan een elektrische scooter is andere koek dan aan een benzine scooter. De meeste fietsenmakers en brommerzaken beschikken niet over de juiste kennis en gereedschappen. Wij begrijpen dat uw scooter een belangrijk vervoersmiddel voor u is en willen u weer snel de weg op helpen. Wij hebben veel ervaring met reparatie en onderhoud van elektrische scooters. Ook doordat wij ze verhuren en deze scooters intensief gebruikt worden kennen wij ze door en door.

Wij zijn officiële dealer en servicepunt van deze merken;

In3 – in 3 keer betalen met 0% rente
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 
Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.