E-Chopper huren

Routekaarten

Opstap Henri Dunantlaan 451, Rayci winkel

Bosrijk Rondje Hoog Soeren | 1 uur scooterhuur | ca. 14 km

Je gaat van Apeldoorn West naar Hoog Soeren en weer terug.

Deze route bieden we ook aan met 2 uur scooterhuur en een picknickmand. Onderweg kun je dan wat langer stoppen en genieten van een heerlijk broodje in de bossen.

Vanaf de Rayciwinkel ga je richting het Sprengenbos. Je rijdt over de groene JC Wilslaan de bebouwde kom uit naar Hoog Soeren; een heidedorp omgeven door bossen. Deze behoorden eeuwen geleden tot de oudste en vooral wildrijkste bossen van ons land. Nog steeds kun je er oog in oog met wildzwijnen komen te staan. Je vervolgt je route door bosrijk gebied. Langs de Apenheul kom je dan Apeldoorn weer binnen. Je rit zit er dan bijna op. Weer terug bij Rayci waar je je scooter weer kunt inleveren.

Rondje Uddelermeer RAYCI

NIEUW!! Rondje Uddelermeer | vanaf 3 uur scooterhuur | ca. 40km

Ga de stad uit en voel de natuur met al je zintuigen. Rij heerlijk door de groene bossen en kom langs museum en wildpark het Aardhuis, gevolgd door de kroondomeinen naar het landelijke dorp Uddel. Net buiten Uddel ligt het Bleeke Meer waar je even kunt pootje baden. Daarna volgt het idyllische Uddelermeer welke is ontstaan tijdens de ijstijd. Verder langs nieuw Millingen, Halte Assel, Hoog Soeren en weer terug.

De Groene parels M + L | 2-3 uur scooterhuur | ca. 26 km & 36 km

Deze route is favoriet bij onze huurders! Ongetwijfeld, omdat je op de mooiste en groenste plekjes komt.  We bieden 2 groene parels aan: Groene Parels M geschikt vanaf 2 uur huren en de Groene Parels L geschikt vanaf 3 uur huren. Hoe langer je huurt, hoe meer je kunt stoppen en bekijken onderweg.

Voor welke route je ook kiest, je ziet de prachtige bossen rond Apeldoorn. Het dorpje Hoog Soeren, Halte Assel en niet te vergeten het voormalig zenderpark Radio Kootwijk. Assel had sinds 1876 een eigen treinhalte: halte Assel. Het station werd onder meer gebruikt door koning Willem III. Halte Asselt is nu al jaren een snackbar; geliefd bij wandelaars en fietsers. Een mooi moment in de route om de benen te strekken en iets te eten en te drinken.

Radio Kootwijk ligt ten Westen van Apeldoorn. Het is een voormalig zenderpark dat in de eerste helft van de 20ste eeuw een belangrijke communicatieverbinding vormde tussen Nederland en zijn toenmalige koloniën, met name Nederlands-Indië. Het werd gebouwd vanaf 1918. Ook werden er voor werknemers woningen gebouwd, die samen het gelijknamige dorp gingen vormen.

E Chopper tourtocht Apeldoorn
E Chopper huren Apeldoorn

Stad, Natuur & Vliegtuigen | 2 Uur Scooterhuur | Ca. 35km

Met deze route maak je kennis met de vele gezichten van Apeldoorn; van het platteland tot aan het vliegveld Teuge. Je start bij Rayci winkel en je rijdt via de statige Jachtlaan langs paleis Het Loo. De route leid je door de karakteristieke wijk Het Loo, waarna je Apeldoorn verlaat.

In de landelijke omgeving doorkruis je akkers, weilanden en het kanaal. In de buurt van internationaal vliegveld Teuge? Kijk dan ook zeker of je parachutisten ziet springen. Door het bosrijke woudhuis kom je Apeldoorn weer binnen. Je rijdt langs Omnisport, het Mheenpark en steekt het sluisje van het Apeldoorns kanaal over. Via het centrum kom je dan weer terug bij Rayci winkel waar je de scooter weer kunt inleveren. 

Paleis het Loo & Kasteel Canneburgh | 2 uur scooterhuur | ca. 30 km |

Hoe langer je huurt, hoe meer je kunt stoppen of ergens kunt picknicken en bekijken onderweg.

Waan je in de wereld van prinsen, prinsessen , ridders en jonkvrouwen. Je gaat eerst langs Paleis het Loo, de statige lanen met oude bomen. Je vervolgt je route door een oerhollands landschap en komt bij Kasteel Canneburgh. Je rijdt weer verder via Beemte Broekland en doorkruist het Apeldoorns kanaal. Via Oranje park kom je dan weer terug bij Rayci winkel waar je de scooter weer kunt inleveren.

Kasteel Canneburgh Vaassen
wilde zwijnen bij wildscherm

Kroondomeinen route | 3 uur scooterhuur | ca. 41 km |

Hoe langer je huurt, hoe meer je kunt stoppen of ergens kunt picknicken en bekijken onderweg.

Kroondomein Het Loo is het grootste aaneengesloten landgoed in Nederland. Het heeft een rijke cultuurhistorie en grote biologische diversiteit. Kom in koninklijke sferen door als eerste langs paleis Het Loo te rijden. Je gaat daarna verder door bossen, over heidevlaktes en zandverstuivingen. Je komt ook in Hoog Soeren dat 85 meter boven NAP ligt. De bossen rondom het heidedorp Hoog Soeren behoorden eeuwen geleden tot de oudste en vooral wildrijkste wouden van ons land. Nog steeds kun je er oog in oog met wildzwijnen komen te staan. Je vervolgt je route door bosrijk gebied. Langs de Apenheul kom je dan Apeldoorn weer binnen. Je rit zit er dan bijna op. Weer terug bij Rayci waar je je scooter weer kunt inleveren.

Deze route is van 15 september tot 25 december niet beschikbaar ivm sluiting kroondomeinen.

Royal XL | vanaf 4 uur scooterhuur | ca. 52km

De invloeden van het Koninklijk huis zijn in Apeldoorn en omgeving goed voel- en zichtbaar. Dwalend door de bossen van Kroondomein Het Loo zie je overal de invloed die de koninklijke familie de afgelopen honderden jaren heeft uitgeoefend op het gebied. De route leid je dwars over de Veluwe. Je komt onder meer door het centrum van Apeldoorn, langs het Oranje Park, door Buurlo en Hoog Soeren. Neem ook een kijkje bij Paleis Het Loo.

Deze route is van 15 september tot 25 december niet beschikbaar ivm sluiting kroondomeinen

Paleis het Loo