Elektrische scooter kopen

De mooiste E-scooters!

betaalmogelijkheden Rayci.nl

Elektrische scooter kopen?
Bekijk de mogelijkheden!

Opzoek naar een nieuwe elektrische scooter? Wij van Rayci staan voor je klaar en weten alles van de nieuwe generatie scooters. 
In onze shop stel je jouw elektrische scooter samen zoals jij dat wilt. Of kom langs bij ons in de winkel, de koffie staat altijd klaar!

Wij zijn officiële dealer van: Sym, Supersoco, Yadea, AGM Goccia, Niu, Peugeot, Kymco, Horwin, Retelli en Rayci.

Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan helmen van de bekende merken zoals Beon en Vito. Maar ook windschermen, topkoffers, regenkleding kun je bij ons terecht.

Voor je service beurten beschikken wij over een werkplaats met vakkundige monteurs. Kortom voor een elektrische scooter moet je bij Rayci zijn!

Accessoires voor je E-scooter nodig? Bekijk de artikelen hier!

E-scooter accessoires nodig?

In onze shop vind je artikelen die passen bij jou elektrische scooter! Van snellader tot aan kettingslot en van topkoffer tot helm!

Onderdelen voor je E-scooter nodig? Ook daarvoor moet je bij rayci zijn!

Soms gaat er iets stuk of is er wat versleten. Ook voor onderdelen kun je bij ons terecht. We hebben een breed assortiment online in onze webshop staan. Staat je onderdeel er niet bij of wil je het vakkundig door ons laten monteren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

E-scooter onderhoud en service nodig? Doe je aanvraag hier!

Service en onderhoud aan een elektrische scooter is andere koek dan aan een benzine scooter. De meeste fietsenmakers en brommerzaken beschikken niet over de juiste kennis en gereedschappen. Wij begrijpen dat uw scooter een belangrijk vervoersmiddel voor u is en willen u weer snel de weg op helpen. Wij hebben veel ervaring met reparatie en onderhoud van elektrische scooters. Ook doordat wij ze verhuren en deze scooters intensief gebruikt worden kennen wij ze door en door.

Wij zijn officiële dealer en servicepunt van deze merken;

super soco

yADEA

niu

SYM

AGM

horwin

kYMCO

DELIVERY

rAYCI

E-bikes, fatbikes step

Tweedekans

UNU

In3 – in 3 keer betalen met 0% rente
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 
Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.