E-Chopper huren

Arrangementen

Picknicken in de natuur? Bekijk de mogelijkheden!

Zoek een lekker plekje onderweg op een bankje in de zon en geniet van een goed gevulde picknickmand. 2 broodjes, wat lekkers en een sapje! Zo eenvoudig kan genieten zijn. Deze picknickmand kan bij alle opstapplaatsen en routes toegevoegd worden. Eventuele dieetwensen kunt u aangeven in het tekstblok in de winkelmand. Dit arrangement moet uiterlijk 1 dag van tevoren besteld worden.

Gewoon een scooter huren? 1 dag, 2 dagen een week of langer. Bekijk de mogelijkheden!

Geen gedoe met App’s, saldo’s, betalen per minuut en hopen dat je scooter er voor de terugweg nog staat. Bij ons huur je gewoon een scooter voor een paar uur, een dag, week of zelfs langer. Voor een duidelijke en normale prijs! Je krijgt persoonlijk de sleutel en een praktische uitleg.

Meer informatie over scooter verhuur

Onze basisprijs is 1 uur fatwheel rijden voor €25,- Per uur en per model komen er kosten bij.

Route zijn gratis en passend bij de opstapplek en tijdsduur. De routes krijgt u van ons bij de boeking en zijn met googlemaps op uw telefoon te rijden. Al onze scooters zijn voorzien van telefoonhouder.  

Wilt u liever vrij rijden? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt opstappen bij 2 vaste opstapplekken. Wilt u liever opstappen op een plek naar keuze dan is dat mogelijk tegen meerprijs vanaf 8 uur huren. 

Over ons

Scooter verhuur